Nivåhatt 100st

I lager
SKU
scap-100

349 Kr
499 Kr

30%
Kvantitet:
349 Kr
per förpackning

Totalt pris:
349 Kr 499 Kr

Eventuella rabatter dras av i kassan
30%

Specifikationer

Inga specifikationer finns att visa.

Undrar du något om denna produkt?

Beskrivning

Nivåhatt 100st är ergonomiskt utformade för att kunna användas utan verktyg. Skruvhatten är återanvändbar och kompatibel med nivådistanserna med skruvtopp, nivåskruv. Kan användas till både golv och väggplattor med tjocklek mellan 3 till 17 mm. Eftersom skruvhatten kan återanvändas beräknas åtgången efter hur många som behövs per dag, inte för hela ytan om det är ett större projekt.

Tenfors Skruvnivåsystem är ett enkelt system, som endast består av nivådistanser med skruvad topp och skruvhattar. Det ergonomiska systemet kan justeras manuellt utan verktyg som tång eller liknande och kan användas till montering på både golv och väggar. Kompatibelt med plattor med 3-17 mm tjocklek, och kan användas till fogbredd 2mm. 

Varje förpackning innehåller 100 st.

Gör så här:

  1. Applicera fästmassa på plattan, placera nivådistanser mot sidan av plattan, låt basen glida in under plattan. Antal nivådistanser som behövs beror på storleken på plattan som används, standard är en nivådistans per 20 cm. 
  2. Placera nästa platta på sin plats (med fästmassa)
  3. Skruva på skruvhatten på nivådistanserna med hjälp av fingrarna så att kanterna jämnas ut.
  4. När alla skruvhattar är justerade, vänta minst 24 timmar för att fästmassan ska torka. För extra stora plattor rekommenderas längre torktid. Detta minskar risken för konkav eller konvex deformation i plattan. 
  5. När fästmassan torkat tas skruvhattarna bort och den uppstickande delan av nivådistansen bryts av. Använd en gummihammare eller en fot, varje nivådistans har en brytpunkt vilket underlättar borttagningen. Var noga med att slaget kommer rakt från sidan och inte i kompressionsriktningen. När alla delar är borttagna, samla ihop skruvhattarna och rengör dem så att de kan återanvändas.

Datablad

Art.nr scap-100
Färg Vit / Grön / Svart
Mer information
Mindre information