HÖSTENS FAVORITER MED UPP TILL 70% RABATT - %countdown

Kakel Badrum

Läs mer

KAKEL TILL BADRUMMET

Kakel till badrum är en viktig del av inredningen och fungerar som både en praktisk och estetisk lösning. När du väljer kakel till ditt badrum finns det många faktorer att tänka på, som storlek, färg, form och material. Genom att välja rätt kakel kan du skapa en unik atmosfär som passar din personliga stil och behov. När det gäller material är kakel till badrum oftast gjort av keramik, porslin eller natursten. Keramiska kakel är vanligtvis den mest prisvärda och hållbara lösningen, medan porslinskakel erbjuder extra hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Naturstenkakel ger en elegant och rustik känsla till badrummet men kräver lite mer underhåll.

Eftersom kakel och klinkers är hållbara produkter är det klokt att satsa på något man kan leva med i många år. Ljusa färger och stora plattor ger en känsla av luft och rymd, mörka plattor och mosaik skapar en tätare atmosfär. Så i ett litet mörkt rum passar ljusa, stora plattor och i ett större rum med naturligt ljus kan man välja mindre plattor eller mosaik i lite mer dämpade färger. Besök hemsidor, bloggar och showrooms och få så mycket inspiration som möjligt så att du får ett badrum du kan leva med i många år.


KAKEL FINNS I MÅNGA STORLEKAR

Storleken på kaklet är också viktigt att tänka på. Mindre kakel passar bra för mindre badrum, medan större kakel kan skapa en modern och rymlig känsla. Formen på kaklet kan också göra stor skillnad i badrummets design. Rektangulära kakel är vanligtvis det mest populära valet, men du kan också välja fyrkantiga, sexkantiga eller annorlunda formade kakel för att skapa en unik look.

KAKEL OCH FÄRG

När du väljer färg på kaklet kan du antingen gå för en neutral färgpalett eller välja en mer livlig och färgstark look. Neutrala färger som vit, grå och beige passar bra för en minimalistisk och modern design, medan färgstarka kakel kan lägga till en härlig pop av färg till badrummet. Oavsett vilken typ av kakel du väljer till ditt badrum, är det viktigt att välja en pålitlig leverantör med högkvalitativa produkter. Genom att välja rätt kakel kan du skapa en funktionell och vacker badrumsdesign som kommer att hålla i många år framöver.