Träklinker

Läs mer

TRÄKLINKER - HÖGRE SLITSTYRKA MED SAMMA VARMA KÄNSLA

Träklinker är en populär typ av golv som kombinerar den naturliga skönheten hos trä med den hållbarhet och slitstyrka som kännetecknar keramiska plattor. Medan traditionella trägolv kan kräva frekvent underhåll och kan vara känsliga för repor och fläckar, är träklinker betydligt tåligare och lättare att ta hand om. En fördel med träklinker är dess mångsidighet. Det finns många olika träslag att välja mellan, vilket ger en mängd olika utseenden och färger. Dessutom kan träklinker installeras i en rad olika mönster, inklusive diagonalt, rakt eller i ett visst mönster.


HÅLLBARHET, MILJÖ, DESIGN

Träklinker kan också anpassas efter olika miljöer och klimat. Till exempel kan träklinker vara speciellt behandlade för att tåla hög luftfuktighet eller för att motstå UV-strålning. Detta gör det till en perfekt lösning för både inomhus- och utomhusgolv. Söker du efter ett miljövänligt alternativ? Träklinker kan vara ett utmärkt val. Det är en förnybar resurs som kan återanvändas och återvinnas. Dessutom kräver träklinker mindre energi att tillverka än andra golvmaterial, vilket gör det till en miljövänligare lösning.

Sammanfattningsvis är träklinker ett hållbart, mångsidigt och miljövänligt alternativ för golv. Med ett brett utbud av träslag, mönster och behandlingar att välja mellan är det lätt att hitta ett träklinker som passar just din stil och dina behov.

Sida 1 av 1
1
Sida
av
(21 produkter)
Produkter per sida

21 artiklar

Träklinker Bricola Chocolate Matt 20x75
Lagervara
495 kr/m²
Fler färger