ÅRETS LAGERRENSNING PÅGÅR - UPP TILL 70% - %countdown

Spackel

Läs mer

Kakelgigantens omfattande utbud av spackel

Din ultimata lösning för att skapa en perfekt yta inför dina renoveringsprojekt.

Vårt spackelutbud

Vi erbjuder olika typer av spackel som är skräddarsydda för att möta olika behov, oavsett om du arbetar med väggar, golv eller andra ytor. Vår kollektion inkluderar grovspackel för att fylla större håligheter och finspackel för att uppnå en helt jämn och slät yta.

Grovspackel

Grovspackel är den idealiska lösningen för att hantera lite större hål och ojämnheter på ytan innan du applicerar kakel eller målar. Med dess höga fyllnadsförmåga och enkel applicering gör grovspackel det möjligt för dig att snabbt och effektivt förbereda ytan för vidare behandling. Vårt sortiment av grovspackel är utformat för att ge hållbara och pålitliga resultat, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för alla typer av renoveringsprojekt.

Finspackel

Finspackel är det perfekta valet när du strävar efter en helt jämn och slät yta. Oavsett om du förbereder väggar, tak eller andra ytor för målning, tapetsering eller kakelläggning, kommer vårt finspackel att ge dig den precision och kvalitet du behöver. Med enkel applicering och snabbtorkande egenskaper möjliggör vårt finspackel smidigare renoveringsprocesser och professionella resultat varje gång.

Övriga spackeltyper

Vårt sortiment inkluderar även olika typer av spackel för att möta specifika behov och krav. Handspackel ger dig flexibilitet och kontroll för mindre områden och detaljarbete, medan väggspackel är designat för att ge stark vidhäftning på olika typer av underlag. För golvrenoveringar erbjuder vår slipsats och golvspackel ett robust och hållbart alternativ för att skapa en jämn och slittålig yta.

Oavsett ditt renoveringsprojekts omfattning eller karaktär, kan du lita på Kakelgiganten för att tillhandahålla högkvalitativa spackellösningar som möter dina behov. Utforska vårt sortiment idag och upptäck varför våra spackelprodukter är det ultimata valet för professionella hantverkare och hemmafixare överallt.