ÅRETS STÖRSTA LAGERRENSNING - UPP TILL 70% - %countdown

Piedestalsystem

Läs mer

Piedestalsystem

Piedestalsystem är en innovativ lösning som revolutionerar hur man installerar och underhåller uteplatser och terrasser. Piedestaler är små stödsystem som används för att höja upp olika ytor och skapa en stabil grund för exempelvis trätrall eller stenplattor.

Piedestalsystemet består av justerbara fötter som placeras på en fast yta, som till exempel en betongplatta eller ett träräcke. Klinkerplattorna som är 20 till 30 millimeter tjocka placeras sedan på toppen av dessa fötter, vilket skapar en stabil grund för utomhusklinkerbeläggningar. Piedestalsystemet gör det också enkelt att justera höjden och nivån på plattorna, vilket resulterar i en jämn yta även om underlaget är ojämnt eller lutande.


Fördelar med Piedestalsystem

Fördelarna med piedestalsystem är många. För det första gör de installationen enkel och snabb. Detta sparar tid och pengar jämfört med traditionella metoder som kräver mycket arbete och resurser. Piedestalsystem kan enkelt justeras för att kompensera ojämna ytor, vilket gör att installationen blir jämn och stabil.

En annan fördel med piedestalsystem är att de ger utmärkt dränering. Detta minskar risken för vattenansamling och skador på ytan, samtidigt som det förhindrar skador på underlaget.

Piedestalsystem är också hållbara och miljövänliga. De är tillverkade av återvinningsbar plast och är därför ett miljövänligt alternativ till traditionella metoder. Slutligen är piedestalsystem också mycket mångsidiga. De kan användas för att skapa olika höjder och mönster, och kan användas både inomhus och utomhus.

Sammanfattningsvis är piedestalsystem en innovativ och praktisk lösning för att höja upp ytor som terrasser och uteplatser. De är enkla att installera, ger utmärkt dränering, är hållbara och miljövänliga samt mycket mångsidiga. Om du söker en enkel och effektiv lösning för att höja upp ytor, är piedestalsystem ett utmärkt val.