Piedestalsystem

Läs mer

Piedestalsystem

Piedestalsystem är ett perfekt val för utomhusklinkerbeläggningar som är 20 till 30 millimeter tjocka, eftersom det ger en stabil och säker yta samtidigt som det möjliggör enkel installation och lättskött underhåll.

Piedestalsystemet består av justerbara fötter som placeras på en fast yta, som till exempel en betongplatta eller ett träräcke. Klinkerplattorna som är 20 till 30 millimeter tjocka placeras sedan på toppen av dessa fötter, vilket skapar en stabil grund för utomhusklinkerbeläggningar. Piedestalsystemet gör det också enkelt att justera höjden och nivån på plattorna, vilket resulterar i en jämn yta även om underlaget är ojämnt eller lutande.


Fördelar med Piedestalsystem

Fördelarna med att använda piedestal system för utomhusklinker beläggningar som är 20 till 30 millimeter tjocka är många. Förutom att ge en stabil och säker yta, gör piedestal systemet också installationen enkel utan behov av speciella verktyg eller teknisk expertis. Piedestal Systemet förbättrar också dräneringen och ventilationen under klinkerplattorna, vilket kan minska risken för fukt och skador på grund av temperaturväxlingar.

En annan fördel med piedestal system är dess lätta underhåll. Piedestal Systemet möjliggör enkel rengöring av underlaget och gör det enkelt att hålla ytan ren och i bra skick under en lång tid.

Miljövänligt med klinker utomhus

Piedestal System kan också vara ett miljövänligt alternativ för utomhusklinker beläggningar som är 20 till 30 millimeter tjocka. Genom att placera klinkerplattorna på en höjd, kan piedestal systemet förbättra dränering av regnvatten och minska risken för översvämning eller erosion av marken. Dessutom kan piedestalsystemet också återanvändas och återvinnas efter dess livslängd.

I slutändan är piedestal system en innovativ och lättskött lösning för utomhusklinker beläggningar som är 20 till 30 millimeter tjocka. Dess fördelar inkluderar en stabil och säker yta, enkel installation, förbättrad dränering och ventilation, lättskött underhåll, och en möjlig miljövänlig lösning. Om du överväger klinker utomhus som är 20 till 30 millimeter tjocka, överväg att använda ett piedestal system för att förbättra både funktionen och skönheten av din utomhusyta.

Sida 1 av 1
1
Sida
av
(10 produkter)
Produkter per sida

10 artiklar

42%
Piedestal Terrassfot 73-110mm
Lagervara
46 kr
79 kr