HÖSTENS FAVORITER MED UPP TILL 70% RABATT - %countdown

Kakel Kök

Läs mer

KAKEL TILL KÖKET

Kakel till kök är en populär lösning för att skapa en stilren och praktisk yta. Med kakel kan du enkelt torka av eventuella fläckar och det är också tåligt mot fukt och värme. Vid valet av kakel till ditt kök är det viktigt att tänka på både funktion och stil. Det finns många olika typer av kakel att välja mellan. En trendig variant är mosaikkakel som skapar en vacker yta med små, färgglada bitar. För den som vill ha en mer enhetlig yta kan enkelkakel vara ett bättre alternativ. Enkelkakel kan komma i en rad olika storlekar och färger, vilket ger möjlighet till att skapa en personlig stil.


KAKEL FINS I FLERA FÄRGER

När det kommer till färgval är det viktigt att tänka på helhetsintrycket. Vill du ha en ljust och luftigt kök kan det vara en bra idé att välja ljusa toner. Om du däremot vill ha en mer rustik känsla kan du välja en mörkare eller mer naturlig färg på kaklet.

DIN UNIKA STIL I KÖKET

För att kaklet ska hålla länge och vara enkel att rengöra är det också viktigt att välja rätt typ av fogmassa. En bra fogmassa ska vara tålig mot både fukt och värme och vara lätt att rengöra. Sammanfattningsvis är kakel till kök en populär och praktisk lösning som också kan vara stilren och personlig. Genom att välja rätt typ av kakel, färg och fogmassa kan du skapa ett kök som både är vackert och funktionellt.