ÅRETS STÖRSTA LAGERRENSNING - UPP TILL 70% - %countdown

Poolmosaik

Läs mer

Upptäck fördelarna med poolmosaik

När det kommer till att välja rätt mosaik för din pool är det avgörande att investera i material som är speciellt designade för detta ändamål. Undvik mosaik med nät på baksidan eftersom detta kan minska fästytan mot underlaget och öka risken för att mosaikbitar lossnar vid temperaturväxlingar och vattentrycksförändringar. Till pool använder man mosaik som är limmad på papper (på framsidan) eller med PVC-distanser mellan mosaik-bitarna

Vår poolmosaik är skapad med omsorgsfullt utvalda egenskaper för att optimera hållbarheten och enkelheten i monteringen. Istället för nät på baksidan används en innovativ teknik med små pvc-distanser, så kallade dots, på baksidan av mosaiken. Detta banbrytande designval har flera fördelar som gör vår poolmosaik överlägsen för ditt användningsområde.

Flexibilitet för enkel montering:

Vår poolmosaik med pvc-distanser erbjuder exceptionell flexibilitet, vilket gör den idealisk för installation runt rundade hörn och kanter. De små pvc-distanserna mellan mosaikbitarna möjliggör smidig anpassning till olika former och gör monteringen både enklare och mer effektiv.

Enkel montering runt strukturer:

Att montera mosaik runt kolumner och piedestaler behöver inte vara komplicerat. Denna design gör detta arbete betydligt lättare. De små distanserna och den maximala fästytan mot underlaget ger en stabil och pålitlig montering, vilket gör att du kan skapa en sömlös och estetiskt tilltalande yta.

Maximal fästpunkt och minimalt efterarbete:

Fästytan mot underlaget är maximal, och pvc-distanserna fungerar som extra fästpunkter i fogarna. Detta ger inte bara ökad stabilitet utan minimerar också risken för att mosaikbitar lossnar över tid. Dessutom eliminerar vår poolmosaik med ”dots” behovet av omständligt efterarbete (jämfört med poolmosaik som är limmad på papper) eftersom man slipper ta bort papper och limrester från mosaiken.


Välj kvalitet, hållbarhet och enkelhet när det gäller din poolmosaik. Med vår poolmosaik får du inte bara en vacker och hållbar yta, utan också en smidig och problemfri installationsprocess. Gör din pool till en konstnärlig uttrycksplats med vår poolmosaik som kombinerar funktionalitet med estetik.