PRISGARANTI

Vad innebär prisgaranti?

Kakelgiganten.se tillämpar prisgaranti på hela sortimentet. Prisgarantin innebär att vi regelbundet kontrollerar konkurrenternas priser, så att våra priser aldrig är högre än våra konkurrenters.

Om du köper en vara på Kakelgiganten.se och mot all förmodan hittar samma vara till lägre pris någon annanstans, sänker vi vårt pris så att du hela tiden är säker på att du får det lägsta priset. Hos oss kan du därmed handla tryggt och säkert utan att någonsin oroa dig för prissättning över marknadspris.

För att utnyttja Kakelgiganten.se prisgaranti, beställer du dina varor precis som vanligt på kakelgiganten.se eller i vår fysiska butik. Kontakta kakelgiganten.se kundservice med en länk eller annat underlag från butiken där du fann den billigare produkten.

Vi undersöker informationen och sänker priset när uppgifterna verifierats.

Villkor för prisgaranti:

  • Butiken med det lägre priset måste vara en svensk butik, det vill säga en butik med svensk Momsregistreringsnummer (VAT-nummer), oavsett om det är en internetshop eller en fysisk butik. Erbjudandet om prisgaranti omfattar inte auktionsfirmor eller dylikt.
  • Produkten med det lägre priset måste vara av exakt samma modell, kvalite, färg, material, storlek,fabrikat och antal som du köpt hos Kakelgiganten.se, samt ha samma lagerstatus.
  • För att utnyttja Kakelgiganten.se:s prisgaranti, måste Kakelgiganten.se erhålla kontrollerbara uppgifter om att varan finns att köpa till ett lägre pris, t.ex genom en annons, länk etc.
  • Erbjudandet om prisgaranti gäller i 5 dagar efter den dagen då du lade ordern på Kakelgiganten.se eller i vår fysiska butik. Orderdatum är det datum du då lade ordern på https://kakelgiganten.se eller beställde varan i vår fysiska butik i Malmö.