Grånyanserat Klinker

Hos oss på kakelgiganten hittar du alltid det senaste inom klinkers, vårt breda sortiment är alltid anpassat efter det det senaste inom skandinavisk inredning.

Läs mer

GRÅA NYANSER – ETT TRÄFFSÄKERT KLINKERVAL

Hos oss på kakelgiganten hittar du alltid det senaste inom klinkers, vårt breda sortiment är alltid anpassat efter det det senaste inom skandinavisk inredning. För kunden som letar efter en modern, dämpad och ljus känsla i sitt hem är våra klinkers i gråa nyanser det perfekta valet. Vi erbjuder grå, svart och vit samt ett stort antal nyanser. För den som letar efter något mer utstående rekommenderar vi på Kakelgiganten våra mönstrade klinkers i grå nyans, såsom Mancini.

KLINKERS MED ETT BRETT ANVÄNDNINGSOMRÅDE

Alla klinkers i gråa nyanser på Kakelgiganten är anpassade för att ha ett brett användningsområde, de fungerar till exempel att ha både på väggar och golv. Vidare är även alla våra klinkers tåliga mot golvvärme och fungerar därför perfekt att använda i badrummet. För att möta kraven det nordiska klimatet ställer på inredningsmaterial som klinkers är majoriteten av vårt sortiment även frostsäkra för en maximal livslängd. Du är varmt välkommen att ta en titt nedan för att hitta inspiration, vid frågor angående klinkers får ni gärna ta kontakt med vår kundsupport via telefon eller mail.

short_text Filtrera keyboard_arrow_down

293 artiklar

Sida
Visa som Rutnät Listvy

293 artiklar

Sida 1 av 17
46%
Klinker Pietra Di Lucerna Antracite 31x62
327 Kr/m²
600 Kr /m²
Beställningsvara, leveranstid 10-15 arbetsdagar
46%
Klinker Pietra Di Lucerna Grey 31x62
327 Kr/m²
600 Kr /m²
Beställningsvara, leveranstid 10-15 arbetsdagar
54%
Klinker Napoli Ivory Matt 10x10
682 Kr/m²
1 489 Kr /m²
I lager