ÅRETS STÖRSTA LAGERRENSNING - UPP TILL 70% - %countdown

Nivåsystem

Läs mer

Nivåsystem

Nivåsystem är ett viktigt verktyg för att säkerställa en jämn och professionell läggning av klinker och kakel. Genom att använda nivåsystem kan du undvika ojämnheter och skapa en perfekt yta som kommer att hålla länge.

För att använda nivåsystem behöver du först förbereda ytan där du ska lägga kaklet eller klinkern. Detta innebär att du måste se till att ytan är ren, torr och jämn. Sedan applicerar du limmet och sätter fast kaklet eller klinkern på ytan.

När kaklet eller klinkern har satts fast på ytan, är det dags att använda nivåsystem. Detta består av ett antal kilar och nivådistanser, eller skruvhattar och nivåskruvar, som du sätter in mellan kakelplattorna. På så sätt justeras höjden mellan plattorna så att de hamnar på samma nivå.

Genom att använda nivåsystem kan du undvika ojämnheter och skapa en perfekt yta. Detta är särskilt viktigt om du lägger stora eller tunga plattor, eftersom de kan skapa stora spänningar på ytan om de inte är jämnt fördelade.

För att få bästa resultat är det viktigt att välja rätt typ av nivåsystem för ditt projekt. Det finns olika typer av nivåsystem som är lämpliga för olika typer av kakel och klinker.

Om du vill ha en professionell och jämn läggning av kakel och klinker är nivåsystem eller nivåsystem ett verktyg som du inte vill missa. Genom att använda detta verktyg kan du undvika ojämnheter och skapa en yta som kommer att hålla länge.