ÅRETS STÖRSTA LAGERRENSNING - UPP TILL 70% - %countdown

Piedestalsystem

Läs mer

Piedestalsystem för Uteklinker

Piedestalsystem för uteklinker är en innovativ lösning som inte bara förbättrar estetiken utan även ökar hållbarheten och flexibiliteten hos ditt utomhusutrymme.

Fördelar med piedestalsystem för uteklinker:

  • Jämn yta: piedestalsystem möjliggör en jämn och stabil yta för uteklinker. Det eliminerar ojämnheter och ger en professionell finish.
  • Dränering: genom att skapa en upphöjd plattform under uteklinkerna möjliggör piedestalsystemet för effektiv dränering, vilket är avgörande för att förhindra vattenansamling och öka livslängden på ditt utomhusgolv.
  • Anpassningsbarhet: piedestalsystem är extremt anpassningsbara och passar för olika terräng och lutningar. Detta gör dem idealiska för att skapa en plan yta även på ojämn mark.
  • Enkel installation: installationsprocessen för piedestalsystem är snabb och enkel. Det sparar inte bara tid utan minimerar också kostnaderna för arbetskraft.
  • Hållbarhet: materialen som används i piedestalsystem är ofta hållbara och tåliga mot väder och temperaturväxlingar, vilket resulterar i ett långvarigt och pålitligt utomhusgolv.

Användningsområden för piedestalsystem och uteklinker:

  • Trädgårdar och terrasser: piedestalsystem är perfekta för att skapa vackra trädgårdsgångar och eleganta terrasser. De ger en stabil yta för möbler och skapar en enhetlig utomhusmiljö.
  • Poolområden: i poolområden är dränering och halksäkerhet av yttersta vikt. Piedestalsystem med 20 mm eller 30 mm tjocka uteklinker erbjuder en säker och attraktiv lösning för dessa områden.
  • Offentliga platser: användningen av piedestalsystem blir allt vanligare på offentliga platser som torg och gågator. Deras anpassningsbarhet gör dem idealiska för att hantera olika ytor och terräng.
  • Entréer och uteplatser: för att ge ett imponerande första intryck är piedestalsystem med 20 mm eller 30 mm uteklinker perfekta för entréer och uteplatser vid hem och företag.

Tips för användning med 20 mm och 30 mm uteklinker:

20 mm uteklinker: perfekta för områden med lätt fottrafik, som balkonger och trädgårdar. Komplettera dem med ett piedestalsystem för extra stabilitet och en jämn yta.

30 mm uteklinker: idealiska för områden med högre belastning, som uppfarter och poolområden. Piedestalsystemet ger extra styrka och säkerställer en jämn yta trots tung användning.


Piedestalsystem för uteklinker är en investering som kombinerar estetik med praktisk funktion. Oavsett om du väljer 20 mm eller 30 mm tjocklek på dina uteklinker, kommer ett välkonstruerat piedestalsystem att förhöja din utomhusmiljö och ge ett hållbart resultat över tid. Optimal dränering, anpassningsbarhet och enkel installation gör dessa system till det perfekta valet för att förvandla ditt utomhusutrymme till en imponerande och funktionell plats.